OneCNCXR8 version 62.61

OneCNCXR8 version 62.61 er nu frigivet

OneCNC glæder sig over endnu en gang at annoncere nogle gode nye funktioner til forbedring af softwaren.

Toolpath times Beregninger tilføjes nu.

Drejebænkværktøjsstier

Drejebænk værktøjsstier har nye forbedrede omtrentlige tider for værktøjsstier

Dette gælder for alle versioner af OneCNCXR8 drejebænk

Drejebændeindstillinger ved hjælp af CSS-tidsberegning emulerer nu maskinens konstante overfladehastighedskontrol for at skabe tids tilnærmelse svarende til de faktiske maskinbearbejdningstider.
Der er nu en indstilling i drejebænkestolpen for værktøjsændringstiden, der skal indstilles til den tid, din maskine i gennemsnit tager for at skifte værktøjer. Afhængig af størrelsen og antallet af værktøjer i tårnet, skal der anbringes omtrentlig tid til stolpen, så den passer til den gennemsnitlige tid, der er taget. På grund af den tidsvariation, der kan variere afhængigt af den næste værktøjsposition i tårnet, skal du bruge en gennemsnitlig tid til at passe.
Drejebændeindstillinger ved hjælp af RPM-programmeringsmetoden beregnes og håndteres også med denne forbedrede tidsberegning.

Ny værktøjsændringstidsvariabel er tilføjet indlægget.

Fræsning af værktøjsstier
Drejebænk værktøjsstier har nye forbedrede omtrentlige tider for værktøjsstier

Dette gælder for alle versioner af OneCNC Mill

Beregning af mølletid emulerer nu maskincyklusserne for boringen for at skabe tilnærmelse af tid svarende til de faktiske maskinboretider.
Der er nu en indstilling i Mølleposten for værktøjsændringstiden, der skal indstilles til den tid, din maskine i gennemsnit tager for at skifte værktøjer. Afhængig af størrelsen og antallet af værktøjer i møllekarusellen skal der anbringes omtrentlig tid til stolpen, så den passer til den gennemsnitlige tid, der er taget. På grund af den tidsvariation, der kan variere afhængigt af den næste værktøjsposition i karrusellen, skal du bruge en gennemsnitlig tid til at passe. Dette skulle passe til, at nogle maskiner allerede har det næste værktøj til rådighed uden at skulle indeksere karrusellen.

Ny værktøjsændringstidsvariabel er tilføjet indlægget.

Andre ændringer og tilføjelser

Dette er de vigtigste ændringer og rettelser i denne udgivelse

Mølle traditionel lomme
Mølle traditionelle lomme blev forbedret for bedre at håndtere ved hjælp af helixindgang i trange rum. Vær altid opmærksom på at sikre, at helixstørrelsen passer til grænserne, for hvis der ikke er plads nok, vender det tilbage til valget af spring eller rampeindgang.

Drejebænk Prime Support
Forbedring blev gjort til funktionaliteten af Prime B-indsætningsværktøjsstier. I du bruger dette indsæt skal du bare kontrollere din værktøjsfil for at sikre, at bagvinklen er indstillet til 5 grader ikke 25 grader. Dette tip er i det væsentlige et vendende og vendende spids, og nogle brugere forsøgte at bruge det som en rillespids.

Forbedret modellering
Der er en større forbedring af den interne kernemodellering. Dette inkluderer funktionaliteten ved filetering af fusion og unironing af modelkomponenter. Forbedring af modellering kan også påvirke importen af modeller, fordi modeller oprettes ved import.

Hjælp-fil
Hjælpefilen (engelsk) var blevet forbedret nu med inkludering af al den grundlæggende newOneCNCXR8-funktionalitet.

Hjælpemenuvejledning
Hjælpemenu-vejledningslinks blev korrigeret for at åbne tutorials

Sprog
Tysk oversættelse blev opdateret
Japansk sprogoversættelse blev opdateret

Saks trimning funktion
Saks “skitse” -funktionen er korrigeret.

Værktøjsliste
Værktøjslisten er blevet opdateret for at korrigere bagvinklerne i Prime type B tipene. Denne nye opdaterede værktøjsliste hedder nu Standard_Library_metric.xml

Mølleprofil
Mølleprofilfunktion havde et problem, hvor værktøjet trak tilbage, hvis radius, der blev skåret, var mindre end værktøjsradius. Dette er nu rettet.

Denne OneCNCXR8 version 62.61 er tilgængelig fra OneCNC Update Server

Læs mere ...