OneCNCXR8 Release 62.33

We hebben versie 62.33 van OneCNCXR8 uitgebracht

In deze versie zijn dit de belangrijkste functiewijzigingen en fixes:

Alle versies

Bestanden laden
Correcte afhandeling van omvangfouten van sommige bestanden met omvangrijke omvang.

Taal opslaan
Er zijn correcties voor het opslaan van bestanden aangebracht in problemen met het opslaan van sommige taalbestanden.

Controleer vaste stoffen
Er zijn correcties aangebracht in de functie Vaste stoffen verifiëren.

Parallelle offset
Gecorrigeerde functionaliteit van chaining

Geavanceerde offset
Offset beide sidessetting opnieuw ingeschakeld

Step Translator
Verdere aanpassingen om te importeren

DXF-vertaler
OneCNC ondersteunt nu polylijnen en deze versie bevat correcties voor bogen die polylijnen vertegenwoordigen
Gecorrigeerde problemen in DXF outpot inclusief modellen en of oppervlakken.
DXF-onderdeel rotatiecorrectie importeren
Correcties voor sommige geïmporteerde onjuiste bogen

NC Manager
Gecorrigeerde naamgeving bewaar problemen

Dimension Mirror
Correcte spiegeldimensieregels bij gebruik van de dimensiefunctie

Arc Center
Correcties naar het midden van de boog

frezen

3 Axis-herpositionering
Gecorrigeerde en bijgewerkte zakgezichts- en profileringsfuncties en bijbehorende instellingen
Inclusief waarschuwingsberichten om gebruikers te helpen die een verkeerd vlak selecteren of vergeten zijn het vlak correct in te stellen voordat ze de functie selecteren.

zakkenrollerij
Grenskeuze correctie van gebruikersselecties.

Draaibank
Draaibank job sheet toont geen tekst meer nadat creatie is gecorrigeerd.

Dit is nu beschikbaar in de OneCNC-updateserver voor alle gelicentieerde OneCNCXR8-gebruikers

Lees meer ...