OneCNCXR8 release 62.35

OneCNCXR8 Release-update 62.35

In deze release zijn de belangrijkste wijzigingen en fixes:

Variabelen voor gereedschap wijzigen.
In het gereedschapswisselvenster voor frezen en draaien zijn er instellingen om extra variabelen toe te passen op de gereedschapswisselfunctionaliteit. Deze versie ondersteunt nu deze variabelen in geposte bestanden inclusief groepen. Eerder werden groepen niet ondersteund.

2D 3D-pagina's tekenfunctie
Deze functie is bijgewerkt zodat bogen worden weergegeven als bogen in plaats van lineair.

Bestand Extents importeren van bestanden:
Sommige bestanden van andere CAD-software worden geëxporteerd met ongewenste entiteiten die de omvang van het bestand hebben veroorzaakt dat wordt ingesteld in OneCNCXR8. Dit is nu aangepast om de rommel te accepteren zonder dat dit invloed heeft op de uitgebreide instellingen.

Molenprofielfunctie:
Omdat OneCNCXR8 conische tools ondersteunt, veroorzaakten sommige vorige versie OneCNC-bestanden conische problemen die nu zijn gecorrigeerd.

Clean Circle-functie:
De functie voor het invoeren van zigzagcirkels werkt nu

Versie Release OneCNCXR8 62.35 is nu beschikbaar in de updateserver voor alle gelicentieerde OneCNCXR8-gebruikers.

Lees meer ...