OneCNCXR8 utgåva 62.66

OneCNCXR8 Release 62.66 släpptes idag och är tillgänglig i OneCNC Update Server

Större ny funktionsuppdatering
Den här utgåvan innehåller en viktig funktionalitetsuppdatering. Den senaste Solidworks 2020-direktimporten av SLDPRT-filer till OneCNCXR8 stöds nu.

Den här versionen har många uppdateringar och justeringar från våra interna tester och innehåller också ett stort antal korrigeringar och ändringar för att korrigera följande rapporter.

Solidworks 2020 tillagd
Direktimport av Solidworks 2020-fil stöds nu. Kom ihåg att detta bara finns på 64 bitar eftersom Solidworks inte längre stöds i 32 bitars OS

Utdragning av en kant
Den här funktionen justerades

Helix Pocket Entry
I vissa inställningar och applikationer rapporterades det att helixpost som gjordes vid posten detta nu är rättat.

Rampinmatning Fickinställning
Det fanns en rapport om att zigzag-posten var lägre än det inställda finishvärdet och att dessa har korrigerats i den här versionen

4-axlig full funktion
Det var en justering av bokföringen

Öppna fickan
Öppen ficka rapporterar om dålig kontur i vissa fall har korrigerats i denna utgåva

Posting Toolpath
I vissa fall skrev Post inte namnet på den valda verktygsfunktionsdialogen. Detta har korrigerats

Pocket Finish Pass
Problem med fickfinish in / out arc om 0-värdet användes har korrigerats.

DXF Export
DXF Export misslyckas om den synliga modellen är korrigerad.

Fickavslutning
Oväntad kompensation utanför (G40) rörelse i fickfinish korrigerades i denna utgåva.

Inställning av kylvätska
Om ingen kylvätska vald orsakade felaktig verktygsändringspostering har korrigerats i den här utgåvan.

Öppna fickan
Öppna fickan med avsmalnande verktyg ger för mycket offset och detta har korrigerats i den här utgåvan. Verktygsdefinitionen har justerats för att acceptera avsmalnande verktyg med full spetsradie (kulände)

Översättning
Ny uppdaterad kinesisk översättning har lagts till i den här utgåvan.

Gravera alla
Det fanns en exempelfil för att gravera alla exempel som var fel, detta har ersatts med rätt.

NOTERA:
Den nya importen av Solidworks 2020-filimport är endast tillgänglig i installationsversionen av OneCNMCXR8 64 Bit

Windows 10 "Professional version 64 bit" bör användas för import av Solidworks.

OneCNCXR8 version 62.66 tillgänglig nu i OneCNC Update Server för alla licensierade OneCNCXR8 användare.

Läs mer ...