OneCNC Series Updates

Dit is een geschiedenis van alle OneCNC updates.

Je kunt merken dat er soms een sprong in versie nummers kunnen zijn.

Dit is te wijten aan de intensieve en continue interne tests waar we grondig versies te testen voordat het vrijgeven van bewezen functionele updates.

Om updates te downloaden, zie onze OneCNC Updates pagina.

OneCNCXR 6,38

Werk 6.38 vrijgegeven 19 april 2005

Deze update geldt alleen voor OneCNCXR draaibank en OneCNCXR Profiler

Er is geen noodzaak voor mij andere softwareversies omdat er geen veranderingen vanaf 6,36 alhoewel varianten dragen nu het 6,38 versienummer.

Alle andere dan profiler en draaibank producten zijn stroom bij versie 6.36

OneCNCXR Profiler en OneCNCXR Express belangrijke update

Er is een correctie op de automatische staffelfunctie anomalieën ingevoerde profielen waarbij de begin-en eindpunten niet correct sequentie in de bestanden corrigeren. OneCNCXR heeft nu automatische logica voor het corrigeren deze. Dit is een belangrijke update en moet onmiddellijk worden bijgewerkt voor Profiler gebruikers.

OneCNCXR draaibank Professional en Express

Een kleine correctie werd gemaakt om de cyclus te ruw met afwerking voorvertoning beter nauwkeurig weer alleen in de preview.

Lees meer ...

OneCNCXR 6.36

Werk 6.36 vrijgegeven 10 februari 2005

Help-bestanden

OneCNCXR draaibank Professional en Express

Een Belangrijke update:

Enkele aanpassingen werden gemaakt om de beurt gezicht ruwe functie bij gebruik van de cyclus en de cyclus afwerking. Dit is een belangrijke update voor draaibank gebruikers.

OneCNCXR Profiler Professional en Express versies.

Een Belangrijke update:

Werd een correctie toegepast om de zaagsnede door de machine controller toegepast. Hoewel we ons realiseren dat de meeste gebruikers de automatische zaagsnede offset whe OneCNC offsets voor de zaagsnede automatisch maar OneCNC heeft methoden voor atdding de zaagsnede met behulp van de machinebesturing. Th past de G41 of G42 in de profielen sy dat de zaagsnede door een instelling wordt toegepast op de machinebesturing. Deze aanpassing lost de situatie waarin de G41/42 niet werd uitgestuurd.

Lees meer ...

OneCNCXR 6.35

Werk 6.35 vrijgegeven 7 februari 2005

We hebben een nieuwe update uitgebracht in combinatie met de release van OneCNCXR Profiler en OneCNCXR draaibank.

Bijgewerkte functionaliteit opgenomen in deze update is als volgt.

Er is een belangrijk tussenstation van alle software versies geweest.

OneCNCXR Mill Expert
OneCNCXR Mill Professional
OneCNCXR Mill Advantage
OneCNCXR Mill Express
OneCNCXR draaibank Professional
OneCNCXR draaibank Express
OneCNCXR Profiler Professional
OneCNCXR Profiler Express
OneCNCXR Solid Schepper

Al deze versies hebben nu een gemeenschappelijke file sytem die het mogelijk maakt bijvoorbeeld deel te modelleren in OneCNCXR Solid Creator gebruik dan een van de OneCNCXR Mill Software aan het model CAM. Een ander voorbeeld zou zijn kon je ontwerpen en modelleren van de rol in OneCNCXR Expert voeren alle freesbewerkingen in de CAM het en vervolgens de file om de draaibank te hebben elke draaibank CAM uitgevoerd daar. De rol kan worden teruggedraaid als je OneCNCXR draaibank Professional die ook vaste stoffen creatie.

Vertaler Updates

Vertalers zijn gewijzigd om up to date versies van modelbouwers van de serie Solidworks 2005 en anderen te behandelen.

Boorfuncties

De boorfuncties zijn aangepast te hanteren boren boven of onder de werktijd Z 0.0 posities.

Frezen Profiel

De Frezen profiel werd aangepast tot minuut bogen verwerken in de machine te compenseren code.

Andere aanpassingen

Tal van aanpassingen verricht die de CAD en CAM te wijten aan situaties die we hebben gevonden in onze strenge kwaliteitscontrole testen van alle van een kleine aard en worden niet specifiek vermeld.

Betere prestaties

Hierdoor vindt betere prestaties in enkele bewerking functionaliteit en ook enkele van de modelleerfuncties zoals fileren samenvoegen en weergave vinden.

File Compatibiliteit met earlies versies

De CAM bestanden van 6.35 zijn niet achterwaarts compatibel met eerdere versies. Dit heeft geen invloed op het onderdeel CAD dus als je een 6,35 XFA laden in een eerdere versie van de NCManager informatie zal moeten worden gecreëerd. Eerdere versie XFA bestanden zijn compatibel in 6.53. Voorwaartse compatibiliteit wordt gehandhaafd, maar niet achteruit.

Help-bestanden

Er is een enorme aanpassing van de OneCNCXR Help-bestanden die zijn volledig vernieuwd om de aanvullingen en correcties die zijn gemaakt sinds de release van de XR-serie weerspiegelen geweest.

Nieuwe drivers SRE automatisch geïnstalleerd

Nieuwste Windows-dongle drivers zijn opgenomen te hanteren Windows XP Professional Service Pack 2, dat schiep enkele geïsoleerde dongle problemen vooral op Athalon 64 pc's

Lees meer ...